Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzame tuinrenovatie voor een frisse start

Bent u niet tevreden met uw huidige tuin? Wij helpen graag door hele tuinen (of delen) te veranderen. Onze hoveniers zijn iedere dag bezig met het ontwerpen en verbouwen van tuinen. Door de tuin in één keer goed aan te pakken, helpen wij u met een vernieuwde tuin die voldoet aan uw wensen.

Tuin renoveren bij Greendex

Ons jonge en energieke team bedenkt en realiseert graag praktische en innovatieve tuinoplossingen. Met veel plezier renoveren we samen uw tuin tot de perfecte buitenplaats die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Daarnaast snappen wij dat u blij wordt van uw eigen stukje buiten. Onze hoveniers gaan op een duurzame manier om met water(berging), beplanting, bestrating en andere materialen. Hierdoor kunnen we klimaatbewust werken.

Laat uw verzoek voor een afspraak achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wanneer kunnen wij u het beste bereiken?

Tuin renovatie opties

Een tuin renoveren is een handige methode om uw buitenplaats op te knappen. Door delen te hergebruiken of het terrein opnieuw in te delen, kunt u weer snel buiten genieten.

De hele tuin verbouwen

Bent u net verhuisd of heeft u uw eigen tuin niet genoeg aandacht kunnen geven? Onze gecertificeerde hoveniers helpen graag met de renovatie van de complete tuin. We starten met een vrijblijvend gesprek, waardoor u alle wensen met ons door kunt nemen.

Ons team pakt ook grotere projecten aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een zakelijk buitenterrein omtoveren tot een groene binnentuin. Wij denken graag mee om verschillende soorten terreinen te renoveren en realiseren.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Ons stappenplan voor tuinrenovatie

 • Stap 1: Vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek
  Tijdens een eerste gesprek nemen we samen uw wensen door en inventariseren wij de omgeving.
 • Stap 2: Maatwerk ontwerp
  Op basis van uw wensen en eisen, maken wij vanuit onze kennis en ervaring een ontwerp op maat.
 • Stap 3: Vervolggesprek
  Vervolgens komen wij het ontwerp inclusief de bijbehorende offerte persoonlijk met u doornemen. Wilt u nog wat wijzigen? Dat kan!
 • Stap 4: Uitvoering
  Wanneer u helemaal tevreden bent met ons voorstel, gaan wij aan de slag met de uitvoering. Voorafgaand aan het project bespreken we de planning met u.
 • Stap 5: Afronding en onderhoud
  Wij leveren uw project schoon en gebruiksklaar op. U kunt direct starten met genieten! Bij het ontwerp houden wij al rekening met wensen rondom het onderhoud. Zo heeft u nooit meer onderhoud dan nodig.

Uiteraard kunnen wij u ook volledig ontzorgen door alle onderhoudswerkzaamheden op te pakken. Op deze manier kunt u langer van uw stukje groen blijven genieten.

Uw tuin gedeeltelijk renoveren

Naast een hele tuin, kunnen wij ook een deel van de tuin aanpakken. Onze hoveniers staan klaar om uw tuin een complete metamorfose te geven. Zelf al mooie ideeën opgedaan voor mooie bestrating, beplanting of verlichting? Wij helpen graag met de realisatie van uw droomtuin.

Tuin renovatie kosten bij Greendex

Wat kost een tuinrenovatie? De gemiddelde kosten van een tuinrenovatie verschillen per tuin of terrein. Daarom zullen wij de exacte tuin renovatie kosten berekenen na een vrijblijvende afspraak. Door eerst de wensen van uw nieuwe groene leefomgeving te bespreken, kunnen wij een passende offerte maken.

Onze terrein en tuin verbouwingen

Misschien heeft u nog geen idee over de verbouwing van uw tuin. Wij helpen u met een bijzonder en groen tuinontwerp. Via ons Greendex Instagram account kunt u onze projecten bekijken. Naast voorbeelden van tuin renovaties, laten wij hier ook een stukje ontwerp, aanleg en onze onderhoudswerkzaamheden zien.

Bekijk onze laatste tuin verbouwingen
 

Tuinrenovatie in de regio

Als hoveniersbedrijf zijn wij erg flexibel. Zo zijn wij gevestigd in Lienden, maar verzorgen moderne tuinen en terreinen in de hele regio. Een tuinrenovatie in Arnhem of Utrecht? Wij zorgen dat tuinen op iedere locatie perfect op orde zijn.