Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom Greendex?

Ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud van uw groene leefomgeving? Greendex staat voor u klaar. Wij bedenken creatieve en praktische oplossingen die uw verwachtingen te boven gaan.

Met oog voor het klimaat en elkaar creëren wij de ideale leefomgeving

care-about-planet

Klimaatbewust

Door op een duurzame manier gebruik te maken van materialen en water, beperken wij de gevolgen voor het milieu.

eco-service

Innovatief

Wij zijn een jong team dat altijd op de hoogte is van de meest innovatieve oplossingen voor uw leefomgeving.

eco-friendly

Werkplezier

Met veel plezier en passie voor ons werk maken wij samen met ons team van ieder project iets moois.

plant-trees

Praktisch

Wij ontwerpen vanuit uw wensen en bedenken praktische oplossingen die ook visueel aantrekkelijk zijn.

Onze diensten

De natuur begint pas echt met landschapsinrichting van Greendex.

Greendex ontwerpt, legt aan, renoveert en onderhoudt eigentijdse en duurzame tuinen en landschappen waarin mensen kunnen genieten. We zijn gespecialiseerd in kleine én grote groenprojecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Ontwerp

Het ontwerp vormt de basis voor de stijl, vorm en sfeer van uw groene leefomgeving. Daarom vormen uw wensen en eisen het uitgangspunt. Zo houden wij rekening met het doel en de gebruikers van de leefomgeving. Vervolgens borduren wij daarop voort met onze kennis en vakmanschap. Het resultaat is een maatwerk tuinplan met een bijbehorend plan voor de beplanting, de beregening en verlichting.

Aanleg

Wij verzorgen de complete aanleg van uw groene leefomgeving. We ontruimen de bestaande omgeving en voeren materialen die niet meer gebruikt worden verantwoord af. Vervolgens gaan we aan de slag met de beplanting, bestrating, het beregeningssysteem, de waterberging en verlichting. Zo vertalen wij het ontwerp vakkundig in een prachtige groene leefomgeving. Ook kunnen wij (gedeeltelijk) uw leefomgeving renoveren zodat deze weer een frisse uitstraling krijgt. 

Onderhoud

Natuur leeft en dat betekent dat uw tuin, bedrijfstuin, park of andere groene aangelegenheid onderhevig is aan de seizoenen. Om het hele jaar door te blijven genieten van uw groene leefomgeving, is onderhoud belangrijk. Natuurlijk houden we bij het ontwerp al rekening met uw wensen rondom onderhoud, maar ontbreekt het u aan tijd of ervaring, dan leveren wij ook onderhoud op maat.
 

Vragen over onze diensten?

Vraag het aan onze projectleider Harmen.
Hij helpt u graag verder!
 

Neem contact opBel Harmen: 0344 23 45 45

Harmen van der Wekken
Tuin aanleg
Beplanting
Onderhoud
Tuin project