Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw tuinaanleg door professionele hoveniers

Een goede aanleg van een tuin zorgt voor jarenlang plezier. Met de realisatie van een nieuwe buitenplaats geniet u snel van uw eigen groene leefomgeving. Onze hoveniers verzorgen uw complete tuinaanleg. Wij vertalen uw wensen naar een prachtige nieuwe tuin.

Door uw tuin aan te laten leggen door professionele hoveniers voorkom je problemen. Heeft u geen groene vingers of geen tijd om zelf de tuin op te knappen? Onze hoveniers realiseren iedere dag de mooiste tuinen. Profiteer daarom van: 

  • De realisatie van een tuinontwerp
  • Ruime beschikbaarheid van materialen
  • Veel kennis over tuinaanleg, bestrating en beplanting

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Vul snel het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze hoveniers.

Laat uw verzoek voor een afspraak achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wanneer kunnen wij u het beste bereiken?

Tuin aanleggen bij Greendex

Een tuin gaat langer mee met een professionele aanleg. Een efficiënte indeling en het gebruik van duurzame materialen helpen mee aan uw ideale tuin. Met praktische oplossingen is de tuin snel klaar voor gebruik. Kies voor een tuin vol natuur, ontspanning en recreatie.

Onze werkwijze voor een nieuwe tuin

Met een professioneel team leggen wij uw complete tuin aan. Eerst ontruimen we de buitenruimte. Onze hoveniers zorgen voor beplanting, bestrating, verlichting en waterberging. Wij leveren snel en schoon de tuin van uw dromen op.

Uw tuinaanleg in 5 eenvoudige stappen

  • Stap 1: Vrijblijvende kennismaking op locatie. Wat zijn jullie wensen rondom de tuinaanleg? Daarnaast komen ook onze ideeën aan bod.
  • Stap 2: Inmeten van de tuin, zodat alle lijnen en erfgrenzen precies kloppen.
  • Stap 3: We bespreken de materialen, indeling en een eventueel tuinontwerp in een vervolggesprek.
  • Stap 4: De prijs van uw tuinaanleg wordt in een nette offerte opgesteld.
  • Stap 5: Akkoord met ons plan? Onze hoveniers plannen een startdatum in!

Plan een vrijblijvende kennismaking

Uw tuin aanleggen met ontwerp

Voor grotere tuinen is het slim ook een compleet tuinontwerp te hebben. Hierbij denken wij goed na over de indeling en materialen. Voor kleinere klussen zoals het plaatsen van een schutting  is niet per se een ontwerptekening nodig. Wij helpen graag met uw nieuwe tuininrichting.

De aanpak van Greendex

De innovatieve Greendex hoveniers leggen uw tuin aan in een handomdraai. Met slimme ideeën en afspraken zorgen we dat uw tuin van top tot teen wordt aangelegd. We nemen met plezier alle zware werkzaamheden uit handen.

Bij een achter- of voortuin aanleg kijken we naar de praktische indeling van uw tuin. Praktische oplossingen en mooie elementen zorgen samen voor een complete tuin. Daarnaast werken wij klimaatbewust en gebruiken wij materialen en water op een duurzame manier.

Een kleine of grote tuin inrichten

Het maakt Greendex niet uit wat voor tuin u heeft. Een kleine tuin inrichten? Wij richten iedere kleine of grote tuin in naar uw behoeftes. We leggen iedere soort tuin aan. Natuurlijke tuinen, wilde tuinen en moderne tuinen zijn erg populair.

Natuurlijke tuin aanleggen

Een natuurlijke tuin brengt veel voordelen met zich mee. De tuin wordt duurzamer aangelegd en gaat langer mee. We letten goed op het gebruik van materialen. En zorgen dat alle organische elementen mooi op elkaar aansluiten.

Laat een wilde tuin aanleggen

Een wilde tuin is nog vriendelijker voor de natuur. Het verschil is dat de natuur vrijer haar gang kan gaan. Wij kiezen meerjarige beplanting die bij de tuin en omgeving passen. Met een wilde tuin hoef je minder te sproeien en bemesten. Bijknippen volstaat!

De wilde tuin zorgt voor het ultieme buitengevoel. Bijen, egels en kikkers komen vaker langs. Eén stap naar buiten en u waant zich direct in een mooie omgeving.

Zorgeloos de tuin bestrating aanleggen

Het aanleggen van tuin bestrating is niet altijd even makkelijk. Het ligt eraan welke tegel u kiest en welke ondergrond nodig is. Wij leggen de bestrating voor u aan. We combineren uw gekozen tegels met mooie vaste planten voor een natuurlijke tuin inrichting.

Creatieve ideeën voor uw tuinaanleg

Een tuin is een belangrijk deel van de omgeving. Wilt u de tuin laten doen, maar heeft u nog geen ideeën voor de tuinaanleg? Bij Greendex zijn we graag de hele dag buiten in de natuur. Met een tuinontwerp op maat zorgen we voor een complete tuinaanleg.

Wilt u de tuin opnieuw aanleggen? Bij Greendex verzorgen we ook complete tuinrenovaties. Wij kiezen een passende hovenier uit voor uw tuin verzorgen het onderhoud. Zo kunt u nog langer van uw net aangelegde tuin genieten.

Kosten tuinaanleg door Greendex

Wat kost een tuin aanleggen? Het professioneel laten aanleggen van uw tuin of buitenruimte brengt natuurlijk kosten met zich mee. De prijs voor een voortuin aanleg verschilt ook van een achtertuin of park. En natuurlijk van de werkzaamheden die nodig zijn om de ruimte op te leveren.

Bij Greendex berekenen we de tuinaanleg kosten naar aanleiding van een kennismaking. Eerst bespreken we alle wensen rondom uw tuinaanleg uitvoerig. Met het ontwerp en de ideeën maken wij een passende offerte.