Overslaan en naar de inhoud gaan

Goed tuinonderhoud door ervaren hoveniers

De natuur leeft, groeit en bloeit. Dat betekent ook dat uw tuin, park, bedrijfstuin of groene leefomgeving in beweging is. Om ieder seizoen te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud erg belangrijk. Daarom levert Greendex tuinonderhoud op maat.

Tuinonderhoud bij Greendex

Heeft u niet de tijd of middelen om uw tuin goed te onderhouden? Ons onderhoudsteam kan u volledig ontzorgen in uw tuin zodat u hiervan kunt genieten. Maar we kunnen u ook ondersteunen bij bepaalde werkzaamheden zoals bijvoorbeeld snoeien.

Voorkom woekerende planten, onkruid en groene aanslag. Door regelmatig onderhoud in de tuin wordt de levensduur van uw bomen, planten en bloemen verlengd. Snoeien, grasmaaien, onkruid wieden, reinigen of bijplanten, wij regelen het. Zo kunt u langer genieten van uw groene leefomgeving.

Laat uw verzoek voor een afspraak achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wanneer kunnen wij u het beste bereiken?

Duurzaam uw tuin onderhouden door professionals

Zelf een tuin onderhouden is veel werk. U heeft tijd, kracht en gereedschap nodig om de klus te klaren. Onze enthousiaste hoveniers nemen graag uw tijdrovende tuinwerkzaamheden uit handen.

Greendex gaat altijd duurzaam te werk. Onze hoveniers zijn gecertificeerd volgens de CO2-prestatieladder. Dat betekent dat wij minder energie en water verbruiken, de CO2 uitstoot verminderen en voor duurzame materialen kiezen.

Daarnaast zijn onze medewerkers ook VCA-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij tijdens onze uitvoerende werkzaamheden altijd voor een veilige werkomgeving zorgen. 

Verschillende soorten tuin onderhoud

Met professioneel tuinonderhoud bent u zeker van een nette en verzorgde tuin. Wij zorgen dat uw tuin er weer bijstaat zoals bedoeld is: een strakke of organische tuin, waarbij alle bloemen, planten en struiken mooi kunnen bloeien en groeien.

Met Greendex tuinonderhoud kunt u snel weer genieten van uw leefomgeving. Wij voeren verschillende tuinwerkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Los onderhoud voor zakelijke opdrachtgevers;
  • Onderhoudscontract voor particuliere tuinen;
  • Eenmalig snoeiwerk;
  • Eenmalige onderhoudsbeurt waarbij u zelf de werkzaamheden kunt aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het netjes maken van de tuin voor de verkoop van een huis.

Iedere tuin heeft ander onderhoud nodig. Onze hoveniers nemen samen met u alle onderhoudswensen door. Vervolgens maken we een offerte op maat voor uw tuin.
 

Plan een vrijblijvende kennismaking

Tuinonderhoud prijzen

De kosten voor professioneel tuinonderhoud verschillen per tuin of buitenruimte. Daarom bespreken wij de kosten voor tuinonderhoud graag na een vrijblijvende kennismaking. Na het zien van de tuin ontvangt u een passende offerte voor een persoonlijk onderhoudsplan.

Greendex onderhoudsabonnementen

Bij Greendex verdelen wij de kosten voor tuinonderhoud in verschillende categorieën. U kunt los onderhoud afnemen, maar wij kunnen ook een tuinonderhoudscontract afsluiten. Dat betekent dat wij op afgesproken tijden langskomen om uw tuin volledig te onderhouden.

  • 1x per twee weken;
  • 1 x per jaar (snoeiwerk);
  • Jaarlijkse overeenkomst per 1, 3 of 5 jaar;
  • Of anders, in overleg.

Vaak sluiten wij een passend tuinonderhoudscontract af. Wij kunnen de frequentie hiervan helemaal op maat afstemmen. U kunt kiezen voor jaarlijks, driejaarlijks of vijfjaarlijks contract. Natuurlijk bekijken we samen welke werkzaamheden nodig zijn door onze ervaren hoveniers.

Tuinonderhoud in de regio

Als tuinonderhoud hovenier zijn wij gevestigd in Lienden. Maar onze groen experts bieden hulp bij tuinonderhoud in een groot deel van De Betuwe. Wilt u onderhoud voor uw tuin in de buurt van Utrecht, Arnhem, Nijmegen, Ede, Wageningen of Elst? Wij zorgen voor perfect onderhouden tuinen in de hele regio.

Bent u nog niet helemaal zeker of tuinonderhoud de juiste oplossing is? Onze hoveniers kijken graag mee. Naast onderhoud bieden wij ook nieuwe tuinontwerpen of tuinrenovatie aan. Op deze manier passen we uw tuin helemaal aan op uw huidige wensen.