Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinontwerp voor iedere buitenruimte

Een goed tuinontwerp vormt de basis van uw groene leefomgeving. De stijl, vorm en sfeer van het ontwerp zijn daarin belangrijke speerpunten. Een tuinontwerp begint met het doel en de beoogde doelgroep van uw tuin of een buitenplaats.

Met een professioneel tuin design weet je van tevoren hoe uw tuin eruit komt te zien. Daarbij houdt de ontwerper rekening met de omgeving, ligging en de aanwezige bodem en beplanting. Door uw wensen te combineren met de omgevingsfactoren en onze ervaringen wordt uiteindelijk het ideale plaatje gevormd.

Tuinontwerp laten maken

Greendex maakt ieder tuinontwerp op maat. We bespreken altijd eerst uw wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis.

We zien meteen om wat voor een buitenruimte het gaat. We starten direct met het inmeten van de tuin. Vervolgens maken onze groen specialisten samen met u een passend ontwerp.

Wij werken het tuindesign helemaal uit. We houden rekening met uw wensen en ideeën. Het complete ontwerp ontvangt u in een 2D of 3D tuintekening. Inclusief een bijbehorend plan (naar wens) voor beplanting, bestrating, verlichting en beregening.

Maak een vrijblijvende afspraak

Stappenplan voor uw tuinontwerp

  • Stap 1: Wij verzamelen uw wensen en ideeën in een kennismaking.
  • Stap 2: Inmeten van de ruimte, zodat alle lijnen en erfgrenzen precies kloppen. Daarnaast kijken we direct welke materialen hergebruikt kunnen worden.
  • Stap 3: De tuinontwerper overtreft uw verwachtingen met eigen ideeën en ervaringen.
  • Stap 4: Aan de slag! De tuinontwerper creëert een volledig tuinontwerp met uitgebreide plannen voor verlichting, beplanting en bestrating.
  • Stap 5: Vervolggesprek en presentatie van het Greendex tuin design.
  • Stap 6: Ook geïnteresseerd in de aanleg? Wij stellen een passende offerte voor u op.

Klimaatvriendelijke leefomgevingen

De bescherming van de natuur is voor Greendex belangrijk. Daarom maken wij designs waarin de klimaatvriendelijke groene leefomgeving centraal staat.

Wij vinden het belangrijk om ook in onze tuinontwerpen aan het milieu te denken en minder energie te verbruiken. Greendex is gecertificeerd volgens de CO2-prestatieladder.

Met onze ervaring en kennis ontwerpen we een tuin die voldoet aan uw wensen. Tijdens het ontwerpen van uw tuin is groen ons uitgangspunt. We zetten duurzame materialen in, gaan efficiënt om met water en proberen zoveel mogelijk bestaande materialen te recyclen.

Wist je dat in een verdeelde tuin met ⅓ bestrating en ⅔ beplanting regenwater ook beter weg kan lopen.

Uw tuinplannen gerealiseerd door Greendex

Een tuin ontwerp moet gerealiseerd worden. Greendex pakt daarom graag uw hele tuinverbouwing aan. Onze hoveniers verzorgen de eerste kennismaking tot het design en de complete aanleg van uw droomtuin. Greendex ontzorgt en zorgt tegelijkertijd voor een prachtige buitenruimte die bij uw wensen past.

Naast een tuinontwerp en de aanleg van uw tuin helpen wij ook met periodiek onderhoud. Met een abonnement of eenmalig tuinonderhoud kunt u langer van het originele tuin ontwerp genieten.

Frisse tuinontwerpen met unieke elementen

Een nieuw tuinontwerp zorgt voor een andere beleving van de buitenruimte. Een ontwerp combineert de natuur met voldoende zit- en speelruimte. Met duurzame elementen kunt u binnenkort veel langer van uw nieuwe leefomgeving genieten.

Moderne tuinontwerpen

Nederlandse tuinen worden gedomineerd door moderne tuin ontwerpen. Door moderne bestrating te combineren met veel groen vormt zich een ruimtelijk en rustgevend effect. Dat is precies wat wij voor u willen bereiken.

Een moderne tuin staat vaak voor strakke lijnen en een goede balans tussen beplanting en bestrating. Belangrijke voordelen van een moderne tuin zijn onderhoudsvriendelijkheid en duurzame grote tegels en hout.

Natuurlijke tuin laten ontwerpen

Het is populair om een natuurlijke tuin te laten ontwerpen. Het heeft een combinatie van een praktische indeling en organische vormen. Een natuurlijk achtertuin kan verschillende elementen bevatten. Denk aan meer bloemen en beplanting tot een natuurlijke vijver.

Een natuurlijke tuin omvat een duurzame groene leefomgeving en houdt rekening met plekken voor dieren waarbij de natuur haar gang kan gaan. Het gebruik van materialen uit de natuur draagt hieraan bij.

Bij Greendex leveren wij graag natuurlijke ontwerpen aan. Door meer na te denken over een groene leefomgeving en materialen, helpt u het milieu te herstellen.

Tuinontwerp voor een kleine tuin

Een ontwerp voor een kleine tuin of stadstuin is geen enkel probleem. Door een efficiënte indeling, zal u versteld staan hoeveel groen in een relatief kleine tuin past.

Wij maken een ideaal tuinontwerp voor iedere stadstuin. Per vierkante meter wordt gekeken welke materialen uw tuin zo duurzaam mogelijk maken.

Bekijk hier onze laatste projecten

Kosten tuinontwerp bij Greendex

Wat kost een tuinontwerp van Greendex? De gemiddelde kosten van een tuinontwerp verschillen per buitenruimte. Daarom berekenen wij de exacte kosten van het tuinontwerp na een vrijblijvende kennismaking. Door eerst alle wensen te bespreken, kunnen onze hoveniers een passende prijs samenstellen.

Laat uw verzoek voor een afspraak achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wanneer kunnen wij u het beste bereiken?